Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger

 

Det er vigtigt at du gennemlæser vores handelse betingelser inden du afgiver dit køb. Når du har afgivet dit køb, har du accepteret vores handels betingelser.


Virksomhedens juridiske navn Darkside Cycles ApS
CVR-nr.37320331
Adresse: Mellemvej 17 6430 Nordborg
Mailadresse: Info@darkside-cycles.dk
Telefonnummer: 71600660

 

OBS. På grund af mangle på råvare, vil der kunne forkomme længer leverings tid på bestilte vare. 2-7 uger. Er der længer leverings tid vil du få dette oplyst på mail. Du har derved mulighed for at acceptere den længer leverings tid eller at anullere din bestilling.  

Ved hjemtagelse af vare fra udlandet, kan der være flere ugers ventetid. Dette accepteres ved køb. Ventetid anerkendes ikke som et gyldigt argument for annulering af ordren.
 

Vi hjemtager dele fra Eu og oversøiske lande, herunder Usa. 

 

Betaling

Dankort, Visa, mobilpay eller bankoverførelse. Varen afsendes først når det fuld beløb er modtaget fra kort udbyder.  

Ved special hjembestilte vare skal varen altid forudbetales via dankort, visa, mastercard, bank overførelse eller Mobilpay.
 
Fragt: Gls forsendelse, incl forsikring.
 

1. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på almindelig forbrugs køb. Vi sælger ikke almindelig forbrugs købs vare. Dette gælder ikke bestilte vare hjemtaget på kundens ønske og special hjemtaget vare, se afsnit 3. Alle vare hjemtaget fra Eu ellers oversøiske realiteret vare betragtes som special vare og vare der hjemtages på kundens ønske.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@darkside-cycles.dk  
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du kan ikke bare sende din vare retur uden aftale om at vi tager varen retur. Vi beregner et evt tab og de fragt omkostninger vi har betalt for hjemtagelse.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb. Dette skyldes at varene er hjemtaget til Dig fra udlandet. (udlandet er uden for Danmark) Vi lager føre ingen produkter andet som normal produkter som olie, filter, tændrør.

 

2. I brug tagelse / garanti
Er varen taget i brug, bortfalder enhver garantie bestemmelse. 

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, OBS!! Har du 14 dage til at retunere din vare tilbage til os. Dette gælder ikke for special hjemtaget vare, herunder speciel fremstillet vare og vare hjemtaget på kundens ønske ved af givelse af bestilling i shoppen eller i vores fysiske butik, se afsnit 3.  

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for stel, motor og motorcykler. Igen står du selv med omkostninger til retur forsendelse. Med mindre andet er skriftligt aftalt. 

3. Ingen fortrydelses ret.
Vare der er hjemtaget på kundens ønske, uden for Danmark, betegnes som speciel hjemtaget og fremstillet vare til kunden. Ved disse bestillinger kan købs aftalen ikke fortrydes. Dog kan der i undtagelses vis indgåes en aftale, mod betaling af fragt udgifter og en discound på -25% på varen, ved tilbagetagelse. Da vi skal stokke varen på vores lager.
Så snart du har afgivet din bestilling i shoppen er bestilling bindende og du har som køber accepteret vores betingelser for køb og salg.


 
4. Tilbagebetaling af købsbeløbet
Dette kan kun ske ved normal vare, Normal vare kan feks være et tændrør, olie, beklædnings genstand, med mindre den er specielt hjemtaget på kundens ønske. Vare der høre under afsnit 3 hjemtaget på kundens ønske, tages ikke retur. Se afsnit 3. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer betalinger modtaget fra dig, foruden leveringsomkostninger.  Da vores vare hjemtages uden for dk, refunderes fragt omkostninger ikke. Der er i forbindelse med hjemtagelse af vare uden for dk fordyrende fragt omkostninger. Disse omkostninger vil blive modregnet. Samtidig vil der være håndterings omkostninger i hvert tilfælde ved en retur forsendelse blive pålagt et gebyr på min 75.- kr 
 
Vi tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen,  du bedes sende os dokumentation for at have returneret den. i form af track and trace.

 

Varen sendes til:
Darkside Cycles ApS
Mellemvej 17
6430 Nordborg

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan os aflevere varen i vores forretning. 

 

5. Reklamationsret
OBS!!! Der ydes ingen reklamations ret på vare der anvendes til motorsport eller udsættes for hårde belastninger, som ikke betragtes som almindeligt daglig dags brug. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. 
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse.

 

Varen sendes til:
Darkside Cycles ApS
Mellemvej 17 

6430 Nordborg
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Darkside Cycles ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Darkside-cycles.dk


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@Starracing.dk

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.04.2024